Beyond Biopharma Co., Ltd.

Producent kolagenu i dostawca OEM

Dom
Produkty
O nas
Wycieczka po fabryce
Kontrola jakości
Skontaktuj się z nami
Poprosić o wycenę
Wiadomości Firmowe
Dom ProduktyPure Chitosan Powder

90% czystości Pure Cosmetic Grade Pure Chitosan do produktów do pielęgnacji skóry

90% czystości Pure Cosmetic Grade Pure Chitosan do produktów do pielęgnacji skóry

90% Purity Cosmetic Grade Pure Chitosan Powder For Skin Care Products

Szczegóły Produktu:

Miejsce pochodzenia: CHINY
Nazwa handlowa: BBP
Orzecznictwo: ISO9001, US FDA Registration
Numer modelu: BBP-CT-07

Zapłata:

Minimalne zamówienie: Do negocjacji
Cena: Negotiable
Szczegóły pakowania: Wewnętrzne torby do pakowania PE, pakowanie zewnętrzne: bębny światłowodowe
Czas dostawy: W zależności od Twojej ilości PO
Zasady płatności: T/T
Możliwość Supply: 10 MT / miesiąc
Skontaktuj się teraz
Szczegółowy opis produktu
Nazwa produktu: Chitosan klasy kosmetycznej Pochodzenie: Muszle kraba
Stopień deacetylacji: > 90% Standard jakości: USP40
CAS nie.: 9012-76-4 Wygląd: Biały do ​​białawego proszku
obszar zastosowania: Produkty kosmetyczne Korzyści: Nawilżanie skóry

Pure Pure Chitosan Powder o czystości 90% do produktów do pielęgnacji skóry


Jesteśmy wyspecjalizowanym dostawcą proszku Chitosan klasy kosmetycznej do aplikacji produktów kosmetycznych.

Nasza firma może dostarczyć 95% deacetylowanej i zastosowanej w kosmetycznym chitozanie. Tylko 95% grupy deacetylowanej jest stosowane w medycynie, aby być bardziej aktywnymi, leczyć rany i sterylizować i antywirusowe.

Szybkie Szczegóły:

Nazwa materiału Proszek Chitosan klasy kosmetycznej
Pochodzenie materiału Skorupa kraba
Kolor i wygląd biały do ​​lekko żółtawego proszku
Standard jakości USP38
Stopień deacetylacji > 90%
Zawartość wilgoci ≤10% (105 ° przez 2 godziny)
Gęstość objętościowa > 0,4 ​​g / ml jako gęstość nasypowa
Rozpuszczalność Rozpuszczalny w wodzie
Podanie Produkty kosmetyczne
Okres przydatności do spożycia 2 lata od daty produkcji
Uszczelka Wewnętrzne opakowanie: torby 15KGS / PE
Opakowanie zewnętrzne: 15 kg / bęben światłowodowy, 27 dębów / paleta


Zaleta naszego Chitosan
1. Czyste źródło materiału. Nasz chitozan produkowany jest z skorup nieskażonego głębinowego krabu Alaski. Czyste surowce sprawiają, że jakość naszego chitozanu jest lepsza.

2. Produkcja GMP: Nasz Chitosan jest produkowany w zakładzie GMP z systemem zarządzania jakością GMP.

3. Sprawdzone badania laboratoryjne QC: Nasz chitozan jest testowany w dobrze ugruntowanym laboratorium, zanim udostępnimy Tobie materiał.

Specyfikacja Chitosan klasy kosmetycznej

PRZEDMIOTÓW LIMITE STEROWANIA METODA TESTOWANIA
Wygląd od białego proszku Wizualny
Identyfikacja Dodaje się CuC4H4O6 TS i ogrzewa się ceglasto-czerwony lub ciemnobrązowy osad
Stopień deacetylacji > 95% USP38
Lepkość 50mpa.s-800mpa.s W domu
Strata przy suszeniu Mniej niż 10% USP 731
Popiół ≤1,5% USP281
PH (1% roztwór H 2 O) 6.0-7.8 USP791
Kwas Nierozpuszczalna substancja <1,0% Metoda wewnętrzna
Heavy Metal NMT15PPM USP
Arsen (As) ≤0.5ppm ICP-MS
Gęstość objętościowa > 0,6 g / ml Metoda wewnętrzna
Przezroczystość (0,1% roztwór) ≥ 98,5% Metoda wewnętrzna
Całkowita żywotna liczba aerobowa <1000CFU / g USP2021
Drożdże i pleśń <100CFU / g USP2021
Salmonella Negatywny w 10g USP2022
E coli Negatywny w 1g USP2022
Staphylococcus aureus Negatywny w 1 g USP2022
Rozmiar cząsteczki 100% do 100 oczek Metoda wewnętrzna


Zastosowanie Chitosan klasy kosmetycznej
Ponieważ chitozan i jego pochodne mają silną adhezję, ma on stabilność emulsyjną, działanie nawilżające, pyłoszczelne, zagęszczające i antystatyczne. Nadaje się do różnych preparatów kosmetycznych, takich jak śmietana, mleko, śmietana i lotion. Jest szeroko stosowany w przygotowaniu. Szampony, emolienty, stałe pianki do włosów i szampony zapewniają doskonałą wydajność w stosunku do tradycyjnych składników i są wyjątkowo kompatybilne ze składnikami preparatu.

Jednocześnie wykorzystuje się funkcję antykorozyjną chitozanu, a produkt kosmetyczny można stosować bez dodatkowego środka konserwującego. Chitosan stosuje się w produktach do pielęgnacji włosów. Ma oczywisty efekt pielęgnacji włosów. Zapobiega pękaniu włosów podczas trwałego farbowania włosów i farbowania włosów, co sprawia, że ​​włosy nie są lepkie, gładkie i naturalne.

Ponadto chitozan ma strukturę podobną do biopolimerowego kwasu hialuronowego i ma podobne właściwości jak kwas hialuronowy. Ma działanie przeciwzmarszczkowe, przeciwzmarszczkowe i może zwiększać elastyczność skóry i inne funkcje


Inna znajomość Chitosan
Chitosan jest polisacharydem liniowym wytwarzanym przez ekstrakcję z muszli kraba. Nie ma proszku o niskiej gęstości nasypowej. Jednakże, aby poprawić chitozan w celu zastosowania w suplementach diety, poprawiamy gęstość nasypową na około 0,6 g / ml.

Chitozan jest nierozpuszczalny w wodzie lub roztworze alkalicznym. Ale jest rozpuszczalny w kwasie nieorganicznym, takim jak rozcieńczony kwas solny, kwas azotowy i większość kwasów organicznych.

Czystość chitozanu oblicza się na podstawie stopnia deacetylacji. Stopień deacetylacji wynosi od 70% do 95% w zależności od różnych zastosowań chitozanu.

Chitozan jest szeroko stosowany w wielu gałęziach przemysłu, takich jak żywność, suplementy diety, medycyna, kosmetyki, oczyszczanie ścieków, tekstylia, skóra itp.
Na tej stronie mówimy głównie o zastosowaniu chitozanu w przemyśle suplementów diety do celów odchudzania.

Szczegóły kontaktu
Beyond Biopharma Co.,Ltd.

Osoba kontaktowa: Eric Lee

Tel: +8613636378924

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas (0 / 3000)

Inne produkty